maandag 20 mei 2013

Shirts voor de jeugd!

Sinds afgelopen vrijdag hebben we onze eigen shirts voor de jeugd. Tijdens de prijsuitreiking van het sneldamkampioenschap werden ze officieel gepresenteerd. Nu zijn we op toernooien en evenementen herkenbaar!

De shirts zijn mogelijk gemaakt door sponsoring van De Bovenkamer van Nederland. Voor een periode van drie jaar zullen zij onze jeugd financieel ondersteunen. Het geld zal worden gebruikt voor zaken die het jeugddammen stimuleren. Dit jaar zijn er dus shirts aangeschaft voor alle jeugdleden en jeugdleiders. Later dit jaar zal er nog een speciaal toernooi worden georganiseerd. Elk jaar zullen we opnieuw kijken hoe we het geld goed en slim kunnen gebruiken.

Bij de presentatie memoreerde Danny nog even aan de start van de jeugdclub een aantal jaar geleden. Begonnen met een clubavond van drie leden, maar inmiddels uitgegroeid naar een drukbezochte avond. Mede door de komst van de Eeldenaren en de samenwerking met Warffum. Sponsoring biedt ons nu de kans om extra dingen te kunnen doen voor het jeugddammen.

Jan Willem Wolff, samen met Ronald Mulder eigenaar van De Bovenkamer van Nederland, legde mooi het verband uit tussen bovenkamer en dammen. Met de bovenkamer wordt niet alleen ons "brein" bedoeld, maar ook de provincie Groningen kun je zien als de bovenkamer (van Nederland). De Bovenkamer probeert slimme oplossingen te bedenken voor overheden en bedrijven en ook bij dammen moet je slimme oplossingen bedenken.

Het eerste polo-shirt werd uitgereikt aan Gerard Kramer,  één van de jongste leden van de club. Vervolgens ontving iedereen zijn eigen shirt. Het is natuurlijk de bedoeling dat we bij toernooien het shirt met trots gaan dragen!

Kijk voor het fotoalbum hier

Het mooie logo van De Bovenkamer van NederlandEn ons nieuwe eigen logo


Geen opmerkingen:

Een reactie posten