zaterdag 27 april 2013

Clubavond goed bezocht. Bekijk de statistieken.

Al een poosje houd ik bij wie de clubavond bezoekt. Gewoon om eens te kijken hoe het eigenlijk gaat. En de conclusie is: Het gaat goed!

Gemiddeld wordt de clubavond door 14 jeugdleden bezocht. Uitschieter naar beneden was 8 maart. Toen waren er maar 5. Net toen Wereldtopper Jean-Marc Ndjofang de club een bezoekje bracht. Maar er was een tijd, dat dit het hoogst haalbare was. Dus we mogen niet klagen. 7 december was de topper met maar liefst 21 aanwezigen. Toen waren er een aantal sporthoppers bij.
De grote vraag is nu, wie is er het vaakst geweest dit seizoen? Dat is Sander! Hij heeft tot nu toe geen enkele clubavond gemist en was maar liefst 28 keer van de partij. Niet helemaal eerlijk, want hij woont op een steenworp afstand van de club en hij moet altijd mee met zijn vader.
De prestatie van Floris is minstens zo groot. Hij miste maar 1 keer, net als Gerald overigens. Suzanne en Ralf staan op 26 clubavonden en Mattijs op 25. Maar eigenlijk doet iedereen het goed. Want Tijmen(24), Olaf (23), Elisabeth(23), Gerard(23) en Wouter(22) staan ruim boven de 20. Jesper en Thomas staan op 18 keer en Diba op 15, maar zij zijn er pas bij gekomen na de sporthopper.

Al met al gaat het uitstekende met de clubavond, dankzij jullie!Geen opmerkingen:

Een reactie posten