maandag 7 juli 2014

bol.com Partnerprogramma

We hebben onze jeugdsite aangemeld voor het Bol.com partner programma. Dit is te zien aan het logo aan de rechterkant. Hiermee kunnen we extra inkomsten genereren voor onze jeugdclub. Hoe werkt het precies?
Heel eenvoudig. Als je iets wilt kopen bij bol.com, klik dan op het logo op onze site. Je wordt dan meteen doorgelinkt naar bol.com. Daar zien ze, dat je via onze website bent gekomen. Als er een aankoop wordt gedaan, gaat een deel van dat bedrag rechtstreeks naar onze jeugdclub! Bij aankoop van een boek bedraagt de commissie 5%. Bij electronica is dat 2,5%. Dat is toch mooi verdiend!

De aankopen zijn natuurlijk anoniem. Wij kunnen niet zien wie wat heeft gekocht. We zien alleen dat er commissie naar ons toe gaat. We zullen ook regelmatig rapporteren hoeveel er al is binnengekomen.

Van het geld gaan we leuke dingen doen voor de jeugdclub (damtoernooien, feestjes, materiaal etc.). Dus het komt weer ten goede aan onszelf.

Dus als je toch al van plan bent om bij bol.com te bestellen, doe dat dan via onze site! Geef het ook door aan familie, vrienden en kennissen. Hoe meer mensen bestellen, hoe meer we verdienen!

bol.com Partner

Geen opmerkingen:

Een reactie posten